Kabupatèn Luwu

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Kabupatèn Luwu
120px
Lambang Luwu
Sesanti: "---"
Gambar:Lokasi Luwu.jpg
Dina Dadi: ---
Kutha krajan: kutha Belopa
Bupati: ---
Wakil Bupati: ---
Jembar
 - Total:

--- km²
Distrik
 - Cacahe:

13 kacamatan
Padunung
 - Total:
 - Kapadhetan:

+/- --- jiwa
+/- --- jiwa/km²
Suku Bangsa: ---
Agama: Islam, Protèstan, Katulik lan liyané
Basa: Basa Indonésia lan liyané

Kabupatèn Luwu iku kabupatèn ing Provinsi Sulawesi Kidul, kutha Belopa iku kutha krajan kabupatèné, kutha-kutha liyané : --- lan liya-liyané. Jembar wewengkon Kabupatèn iki ± --- km² utawa --- hèktar.

Géografi[besut | besut sumber]

--- Lintang kidul lan --- Bujur wétan

Pamaréntahan[besut | besut sumber]

Kabupatèn Luwu ketata sajeroning 13 kacamatan, --- désa/kalurahan. Kacamatan-kacamatan ing Kabupatèn iki ya iku:

  1. Bajo
  2. Bassesangtempe
  3. Belopa
  4. Bua
  5. Bua Ponrang
  6. Kamanre
  7. Lamasi
  8. Larompong
  9. Larompong Selatan
  10. Latimojong
  11. Poncang
  12. Suli
  13. Walenrang

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Sulawesi Kidul