Kabupatèn Luwu

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Kabupatèn Luwu
120px
Lambang Luwu
Motto: "---"
Gambar:Lokasi Luwu.jpg
Dina Dadi: ---
Kutha krajan: kutha Belopa
Bupati: ---
Wakil Bupati: ---
Jembar
 - Total:

--- km²
Distrik
 - Cacahe:

13 kacamatan
Padunung
 - Total:
 - Kapadhetan:

+/- --- jiwa
+/- --- jiwa/km²
Suku Bangsa: ---
Agama: Islam, Protestan, Katulik lan liyané
Basa: Basa Indonésia lan liyané

Kabupatèn Luwu iku kabupatèn ing Propinsi Sulawesi Kidul, kutha Belopa iku kutha krajan kabupatèné, kutha-kutha liyané : --- lan liya-liyané. Jembar wewengkon Kabupatèn iki ± --- km² utawa --- hèktar.

Geografis[besut | besut sumber]

--- Lintang kidul lan --- Bujur wétan

Pemerentahan[besut | besut sumber]

Kabupatèn Luwu ketata jroning 13 kacamatan, --- désa/kalurahan. Kacamatan-kacamatan ing Kabupatèn iki ya iku:

  1. Bajo
  2. Bassesangtempe
  3. Belopa
  4. Bua
  5. Bua Ponrang
  6. Kamanre
  7. Lamasi
  8. Larompong
  9. Larompong Selatan
  10. Latimojong
  11. Poncang
  12. Suli
  13. Walenrang

Mangga Kapurih Ugi Mriksani[besut | besut sumber]

Pranala Jaba[besut | besut sumber]

Sulawesi Kidul

Cithakan:Kabupatèn Luwu


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kabupatèn_Luwu&oldid=1035993"