Walenrang, Luwu

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Walenrang, Luwu
Nagara Indonésia
Kode Kemendagri73.17.06 Edit the value on Wikidata
JembarMasalah skrip: Fungsi "getValue" ora ana.

[[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Luwu {{{nama dati2}}}]]

Kacamatan Walenrang iku kacamatan ing Kabupatèn Luwu Propinsi Sulawesi Kidul.

Kabupatèn Luwu