Latimojong, Luwu

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Latimojong, Luwu
Nagara Indonésia

[[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Luwu {{{nama dati2}}}]]

Kacamatan Latimojong iku kacamatan ing Kabupatèn Luwu Propinsi Sulawesi Kidul.

Kabupatèn Luwu