Larompong Selatan, Luwu

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Larompong Selatan, Luwu
Nagara  Indonésia

[[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Luwu {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}| ]]

Larompong Selatan iku kecamatan ing Kabupaten Luwu propinsi Sulawesi Selatan.

Kabupaten Luwu