Kabupatèn Maros

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kabupatèn Maros
120px
Lambang Maros
Sesanti: "---"
Gambar:Lokasi Maros.jpg
Dina Dadi:---
Kutha krajan: kutha Maros
Bupati:---
Wakil Bupati:---
Jembar
 -Total:

---km²
Distrik
 -Cacahe:

14 kacamatan
Padunung
 -Total:
 -Kapadhetan:

+/----jiwa
+/----jiwa/km²
Suku Bangsa:---
Agama: Islam, Protèstan, Katulik lan liyané
Basa: Basa Indonésia lan liyané

Kabupatèn Maros iku kabupatèn ing Provinsi Sulawesi Kidul, kutha Maros iku kutha krajan kabupatèné, kutha-kutha liyané:---lan liya-liyané. Jembar wewengkon Kabupatèn iki ±---km² utawa---hèktar.

Géografi[besut | besut sumber]

---Lintang kidul lan---Bujur wétan

Pamaréntahan[besut | besut sumber]

Kabupatèn Maros ketata sajeroning 14 kacamatan,---désa/kalurahan. Kacamatan-kacamatan ing Kabupatèn iki ya iku:

  1. Bantimurung
  2. Camba
  3. Cenrana
  4. Lau
  5. Mallawa
  6. Mandai
  7. Maros Baru
  8. Maros Utara
  9. Marusu
  10. Moncongloe
  11. Simbang
  12. Tanralili
  13. Tompu Bulu
  14. Turikale

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Sulawesi Kidul