Bantimurung, Maros

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Bantimurung, Maros
Nagara Indonésia
PropinsiSulawesi Kidul
KabupatènMaros

[[Kategori:{{{nama}}}, Maros| ]]

Kacamatan Bantimurung iku kacamatan ing Kabupatèn Maros Propinsi Sulawesi Kidul, Indonésia.

  1. Kalabbirang
  2. Minasa Baji
  3. Alatengae
  4. Mattoangin
  5. Mangeloreng
  6. Leang-leang
  7. Tukamasea
  8. Baruga