Lau, Maros

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
{{{jeneng}}}
Kacamatan
Nagara Flag of Indonésia Indonésia
Jembar ---

[[Kategori:kacamatan ing {{{propinsi}}}]]

[[Kategori:kacamatan ing Maros {{{jeneng dati2}}}]] [[Kategori:{{{jeneng}}}, {{{jeneng dati2}}}| ]]

Kacamatan Lau iku kacamatan ing Kabupatèn Maros Propinsi Sulawesi Kidul.

Cithakan:Kabupatèn Maros

Kabupatèn Maros


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Lau,_Maros&oldid=1045353"