Lau, Maros

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Lau, Maros
Nagara  Indonésia
Jembar ---

[[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]]

[[Kategori:kacamatan ing Maros {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}| ]]

Kacamatan Lau iku kacamatan ing Kabupatèn Maros Propinsi Sulawesi Kidul.

Kabupatèn Maros