Kabupatèn Jeneponto

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Kabupatèn Jeneponto
120px
Lambang Jeneponto
Motto: "---"
Gambar:Lokasi Jeneponto.jpg
Dina Dadi: ---
Kutha krajan: kutha Jeneponto
Bupati: ---
Wakil Bupati: ---
Jembar
 - Total:

--- km²
Distrik
 - Cacahe:

9 kacamatan
Padunung
 - Total:
 - Kapadhetan:

+/- --- jiwa
+/- --- jiwa/km²
Suku Bangsa: ---
Agama: Islam, Protestan, Katulik lan liyané
Basa: Basa Indonésia lan liyané

Kabupatèn Jeneponto iku kabupatèn ing Propinsi Sulawesi Kidul, kutha Jeneponto iku kutha krajan kabupatèné, kutha-kutha liyané : --- lan liya-liyané. Jembar wewengkon Kabupatèn iki ± --- km² utawa --- hèktar.

Geografis[sunting | besut sumber]

--- Lintang kidul lan --- Bujur wetan

Pemerentahan[sunting | besut sumber]

Kabupatèn Jeneponto ketata jroning 9 kacamatan, --- désa/kalurahan. Kacamatan-kacamatan ing Kabupatèn iki ya iku:

  1. Arungkeke
  2. Bangkala
  3. Bangkala Barat
  4. Batang
  5. Binamu
  6. Bontoramba
  7. Kelara
  8. Tamalatea
  9. Turatea

Mangga Kapurih Ugi Mriksani[sunting | besut sumber]

Pranala Jaba[sunting | besut sumber]

Sulawesi Kidul