Kelara, Jeneponto

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kelara
Kacamatan
Nagara Indonésia
PropinsiSulawesi Kidul
KabupatènJeneponto
Kode Kemendagri73.04.05 Edit the value on Wikidata

Kelara iku kacamatan ing Kabupatèn Jeneponto Propinsi Sulawesi Kidul, Indonésia. Kecamatan iki wewatesan langsung karo Kabupatèn Gowa ing sisih lor lan kulon sarta wewatesan karo Kabupatèn Bantaeng ing sisih wétan lor. Kecamatan iki misuwur minangka laladan pangasil janganan utama ing Sulawesi Kidul.