Kelara, Jeneponto

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kelara
Kacamatan
Nagara  Indonésia
Propinsi Sulawesi Kidul
Kabupatèn Jeneponto

Kelara iku kacamatan ing Kabupatèn Jeneponto Propinsi Sulawesi Kidul, Indonésia. Kecamatan iki wewatesan langsung karo Kabupatèn Gowa ing sisih lor lan kulon sarta wewatesan karo Kabupatèn Bantaeng ing sisih wétan lor. Kecamatan iki misuwur minangka laladan pangasil janganan utama ing Sulawesi Kidul.