Bangkala Kulon, Jeneponto

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Bangkala Barat
Kacamatan
Nagara Indonésia
PropinsiSulawesi Kidul
KabupatènJeneponto
Kode Kemendagri73.04.06 Edit the value on Wikidata

Bangkala Kulon (Basa Indonésia : Bangkala Barat), iku kacamatan ing Kabupaten Jeneponto Provinsi Sulawesi Kidul, Indonésia.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Cithakan:Kacamatan Bangkala Kulon