Kutha Palopo

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Kutha Palopo
120px
Lambang Kutha Palopo
Motto: "---"
Gambar:Lokasi Kutha Palopo.jpg
Dina Dadi: ---
Walikutha: ---
Wakil walikutha: ---
Jembar
 - Total:

--- km²
Distrik
 - Cacahe:

9 kacamatan
Padunung
 - Total:
 - Kapadhetan:

+/- --- jiwa
+/- --- jiwa/km²
Suku Bangsa: ---
Agama: Islam, Protestan, Katulik lan liyane
Basa: Basa Indonésia lan liyane

Kutha Palopo iku kutha ing Propinsi Sulawesi Kidul, kutha-kutha liyané: Makassar, Pare-Pare lan liya-liyané. Jembar wewengkon Kutha iki ± --- km² utawa --- hèktar.

Geografis[besut | besut sumber]

--- Lintang kidul lan --- Bujur wétan

Pemerentahan[besut | besut sumber]

Kutha Palopo ketata saking 9 kacamatan, --- désa/kalurahan. Kecamatan-kacamatan ing kutha iki antarane:

  1. Telluwanua
  2. Wara
  3. Wara Selatan
  4. Wara Utara
  5. lan liyane

Mangga Kapurih Ugi Mriksani[besut | besut sumber]

Pranala Jaba[besut | besut sumber]

Sulawesi Kidul


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kutha_Palopo&oldid=1035994"