Binamu, Jeneponto

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Binamu
Kacamatan
Nagara Indonésia
PropinsiSulawesi Kidul
KabupatènJeneponto
Kode Kemendagri73.04.03 Edit the value on Wikidata

Binamu iku kecamatan ing Kabupaten Jeneponto Propinsi Sulawesi Kidul, Indonésia.