Arungkeke, Jeneponto

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Arungkeke
Kacamatan
Nagara Indonésia
PropinsiSulawesi Kidul
KabupatènJeneponto
Kode Kemendagri73.04.09 Edit the value on Wikidata

Arungkeke iku kacamatan ing Kabupatèn Jeneponto Propinsi Sulawesi Kidul, Indonésia.