Kabupatèn Sidènrèng Rappang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kabupatèn Sidenreng Rappang
120px
Lambang Sidenreng Rappang
Sesanti: "---"
Gambar:Lokasi Sidenreng Rappang.jpg
Dina Dadi:---
Kutha krajan: kutha ---
Bupati:---
Wakil Bupati:---
Jembar
 - Total:

--- km²
Distrik
 - Cacahe:

11 kacamatan
Padunung
 - Total:
 - Kapadhetan:

+/- --- jiwa
+/- --- jiwa/km²
Suku Bangsa:---
Agama: Islam, Protèstan, Katulik lan liyané
Basa: Basa Indonésia lan liyané

Kabupatèn Sidenreng Rappang (asring kasingkat Sidrap) iku kabupatèn ing Provinsi Sulawesi Kidul, kutha --- iku kutha krajan kabupatèné, kutha-kutha liyané : --- lan liya-liyané. Jembar wewengkon Kabupatèn iki ± --- km² utawa --- hèktar.

Géografi[besut | besut sumber]

--- Lintang kidul lan --- Bujur wétan

Pamaréntahan[besut | besut sumber]

Kabupatèn Sidenreng Rappang ketata sajeroning 11 kacamatan, --- désa/kalurahan. Kacamatan-kacamatan ing Kabupatèn iki ya iku:

  1. Baranti
  2. Duapitue
  3. Kulo
  4. Maritengngae
  5. Panca Lautang
  6. Panca Rijang
  7. Pitu Riase
  8. Pitu Riawa
  9. Sidenreng
  10. Tellulimpo E
  11. Watang Pulu

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]