Kabupatèn Toraja Lor

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
{{{jeneng}}}
-

Lambang {{{jeneng}}}
-

Peta lokasi {{{jeneng}}}
Koordinat : -
Motto: -
Provinsi Sulawesi Kidul
Kutha krajan {{{kutha krajan}}}
Jembar - km²
Pedunung  
 · Cacahé ±-
 · Kapadhetan - jiwa/km²
Pamérangan administratif  
 · Kecamatan {{{kecamatan}}}
 · Désa/kelurahan {{{kelurahan}}}
Dhasar hukum -
Tanggal -
Dina dadi {{{hari jadi}}}
{{{kepala daerah}}} {{{nama kepala daerah}}}
Kodhe area telepon
APBD -
DAU {{{dau}}}
Suku bangsa {{{suku bangsa}}}
Basa {{{bahasa}}}
Agama {{{agama}}}
Flora resmi {{{flora}}}
Fauna resmi {{{fauna}}}
Zona wektu {{{zona waktu}}}
Bandhar udhara {{{bandar udhara}}}

Situs web resmi: -

Kabupatèn Toraja Lor (Basa Indonésia : Toraja Utara), iku kabupatèn ing Propinsi Sulawesi Kidul, Indonésia. Kutha krajané ya iku Rantepao. Kabupatèn iki diadegaké miturut Undhang-Undhang Nomer 28 Taun 2008, bab pamekaran saka Kabupatèn Tana Toraja.

Kabupatèn iki dumadi saka kacamatan-kacamatan:

  1. Awan Rante Karua
  2. Balusu
  3. Bangkelekila
  4. Baruppu
  5. Buntao
  6. Kapala Pitu
  7. Kesu
  8. Nanggala
  9. Rantebua
  10. Rantepao
  11. Rindingalo
  12. Sa'dan
  13. Sanggalangi
  14. Sesean
  15. Sesean Suloara
  16. Sopai
  17. Tikala
  18. Tallinglipu Dende' Piongan Napo
  19. Tondon

Réferènsi[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]