Menyang kontèn

Nanggala, Toraja Lor

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Nanggala
Kacamatan
Nagara Indonésia
PropinsiSulawesi Kidul
KabupatènToraja Lor
Pamaréntahan
 • Camat-
Kode Kemendagri73.26.03 Edit nilai pada Wikidata
Kapadhetan/km²

Nanggala iku kacamatan ing Kabupatèn Toraja Lor, Provinsi Sulawesi Kidul, Indonésia.

Désa désa

[besut | besut sumber]

Pranala njaba

[besut | besut sumber]