Kabupatèn Takalar

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kabupatèn Takalar
120px
Lambang Takalar
Sesanti: "---"
Gambar:Lokasi Takalar.jpg
Dina Dadi:---
Kutha krajan: kutha Takalar
Bupati:---
Wakil Bupati:---
Jembar
 - Total:

--- km²
Distrik
 - Cacahe:

7 kacamatan
Padunung
 - Total:
 - Kapadhetan:

+/- --- jiwa
+/- --- jiwa/km²
Suku Bangsa:---
Agama: Islam, Protèstan, Katulik lan liyané
Basa: Basa Indonésia lan liyané

Kabupatèn Takalar iku kabupatèn ing Provinsi Sulawesi Kidul, kutha Takalar iku kutha krajan kabupatèné, kutha-kutha liyané : --- lan liya-liyané. Jembar wewengkon Kabupatèn iki ± --- km² utawa --- hèktar.

Géografi[besut | besut sumber]

--- Lintang kidul lan --- Bujur wétan

Pamaréntahan[besut | besut sumber]

Kabupatèn Takalar ketata saking 7 kacamatan, --- désa/kalurahan. Kacamatan-kacamatan ing Kabupatèn iki ya iku:

  1. Galesong Selatan
  2. Galesong Utara
  3. Mangara Bombang
  4. Mappakasunggu
  5. Patallassang
  6. Polobangkeng Selatan
  7. Polobangkeng Utara

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Sulawesi Kidul