Polobangkeng Kidul, Takalar

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Polobangkeng Kidul, Takalar
Nagara  Indonésia

[[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Takalar {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}| ]]

Polobangkeng Kidul (Basa Indonésia : Polobangkeng Selatan), iku kacamatan ing Kabupatèn Takalar Provinsi Sulawesi Kidul.

Kabupatèn Takalar