Kabupatèn Pinrang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Kabupatèn Pinrang
120px
Lambang Pinrang
Motto: "---"
Gambar:Lokasi Pinrang.jpg
Dina Dadi: ---
Kutha krajan: kutha ---
Bupati: ---
Wakil Bupati: ---
Jembar
 - Total:

--- km²
Distrik
 - Cacahe:

12 kacamatan
Padunung
 - Total:
 - Kapadhetan:

+/- --- jiwa
+/- --- jiwa/km²
Suku Bangsa: ---
Agama: Islam, Protestan, Katulik lan liyané
Basa: Basa Indonésia lan liyané

Kabupatèn Pinrang iku kabupatèn ing Propinsi Sulawesi Kidul, kutha --- iku kutha krajan kabupatèné, kutha-kutha liyané : --- lan liya-liyané. Jembar wewengkon Kabupatèn iki ± --- km² utawa --- hèktar.

Geografis[besut | besut sumber]

--- Lintang kidul lan --- Bujur wétan

Pemerentahan[besut | besut sumber]

Kabupatèn Pinrang ketata jroning 12 kacamatan, --- désa/kalurahan. Kacamatan-kacamatan ing Kabupatèn iki ya iku:

  1. Batulappa
  2. Cempa
  3. Duampanua
  4. Lanrisang
  5. Lembang
  6. Mattiro Bulu
  7. Mattirosompe
  8. Paleteang
  9. Patampanua
  10. Suppa
  11. Tiroang
  12. Watang Sawitto

Mangga Kapurih Ugi Mriksani[besut | besut sumber]

Pranala Jaba[besut | besut sumber]

Sulawesi Kidul

Cithakan:Kabupatèn Pinrang