Kabupatèn Luwu Lor

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Kabupatèn Luwu Lor
Lambang kab luwuutara.jpg
Lambang Luwu Utara
Sesanti: "---"
Gambar:Lokasi Luwu Utara.jpg
Dina Dadi: ---
Kutha krajan: kutha Masamba
Bupati: ---
Wakil Bupati: ---
Jembar
 - Total:

--- km²
Distrik
 - Cacahe:

11 kacamatan
Padunung
 - Total:
 - Kapadhetan:

+/- --- jiwa
+/- --- jiwa/km²
Suku Bangsa: ---
Agama: Islam, Protèstan, Katulik lan liyané
Basa: Basa Indonésia lan liyané

Kabupatèn Luwu Lor (Basa Indonésia : Luwu Utara), iku kabupatèn ing Provinsi Sulawesi Kidul, kutha Masamba iku kutha krajan kabupatèné, kutha-kutha liyané : --- lan liya-liyané. Jembar wewengkon Kabupatèn iki ± --- km² utawa --- hèktar.

Géografi[besut | besut sumber]

--- Lintang kidul lan --- Bujur wétan

Pamaréntahan[besut | besut sumber]

Kabupatèn Luwu Lor ketata sajeroning 11 kacamatan, --- désa/kalurahan. Kacamatan-kacamatan ing Kabupatèn iki ya iku:

  1. Baebunta
  2. Bone-Bone
  3. Limbong
  4. Malangke
  5. Malangke Kulon
  6. Mappedeceng
  7. Masamba
  8. Rampi
  9. Sabbang
  10. Seko
  11. Sukamaju

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Sulawesi Kidul