Mappedeceng, Luwu Lor

From Wikipedia
(Redirected from Mappedeceng, Luwu Utara)
Jump to navigation Jump to search
Mappedeceng
Kacamatan
Nagara Indonésia
PropinsiSulawesi Kidul

[[Kategori:kacamatan ing Luwu Lor {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:Mappedeceng, {{{nama dati2}}}| ]] Mappedeceng iku kecamatan ing Kabupatèn Luwu Lor Propinsi Sulawesi Kidul.