Mappedeceng, Luwu Lor

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Mappedeceng
Kacamatan
Nagara Indonésia
PropinsiSulawesi Kidul
Kode Kemendagri73.22.10 Edit the value on Wikidata
JembarMasalah skrip: Fungsi "getValue" ora ana.

[[Kategori:Mappedeceng, {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Luwu Lor {{{nama dati2}}}]] Mappedeceng iku kecamatan ing Kabupatèn Luwu Lor Propinsi Sulawesi Kidul.