Seko, Luwu Lor

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Seko, Luwu Lor
Nagara Indonésia

[[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Luwu Lora {{{nama dati2}}}]]

Seko iku kecamatan ing Kabupatèn Luwu Lor Propinsi Sulawesi Kidul.

Kabupatèn Luwu Lor