Baebunta, Luwu Lor

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Baebunta, Luwu Lor
Nagara Indonésia
Kode Kemendagri73.22.11 Edit the value on Wikidata
JembarMasalah skrip: Fungsi "getValue" ora ana.

[[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Luwu Lor {{{nama dati2}}}]]

Baebunta iku kecamatan ing Kabupatèn Luwu Lor Propinsi Sulawesi Kidul.

Kabupatèn Luwu Lor