Malangke Kulon, Luwu Lor

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Malangke Kulon, Luwu Lor
Nagara  Indonésia

[[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Luwu Utara {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}| ]]

Malangke Kulon (Basa Indonésia : Malangke Barat), iku kecamatan ing Kabupatèn Luwu Lor Provinsi Sulawesi Kidul.

Kabupatèn Luwu Lor