Simbang, Maros

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Simbang, Maros
Nagara  Indonésia

[[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Maros {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}| ]]

Simbang iku kecamatan ing Kabupaten Maros Propinsi Sulawesi Kidul.

Kabupaten Maros