Maros Lor, Maros

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka Maros Utara, Maros)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Maros Lor, Maros
Nagara  Indonésia

[[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Maros {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}| ]]

Kacamatan Maros Lor (Basa Indonésia :Maros Utara), iku kacamatan ing Kabupatèn Maros Provinsi Sulawesi Kidul.

Kabupatèn Maros