Tempe, Wajo

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Tempe, Wajo
Nagara Indonésia

[[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}| ]] [[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Wajo {{{nama dati2}}}]]

Tempe iku kecamatan ing Kabupaten Wajo propinsi Sulawesi Selatan.

Kabupaten Wajo