Furci

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Furci-Stemma.png

Furci iku sawijining commune lan kutha ing Provinsi Chieti ing region Abruzzo nagara Italia. Jembar wewengkon 26 km2 lan cacahing padunung 1.22o jiwa (data taun 2004). Pérangan kutha iki ya iku: Morelle, Solagnoli, Morge . Déné komunitas kang wewatesan antarané: Cupello, Fresagrandinaria, Gissi, Monteodorisio, Palmoli, lan San Buono.

Demografi[besut | besut sumber]

Tuwuhing padunung

Koordinat: 42°00′N 14°36′E / 42.000°N 14.600°E / 42.000; 14.600