Nickelodeon Indonesia Kids' Choice Awards

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Nickelodeon Indonesia Kids' Choice Awards
Dianugerahaké déning Nickelodeon dan Global TV
Negara Indonesia
Pisanan dianugerahaké 29 November 2008
[www.globaltv.co.id/ikca Situs resmi]

Indonesia Kids Choice Awards ya iku penghargaan sepisanan kang pemenange dipilih langsung déning bocah-bocah ing tanggal 29 November 2008. Penghargaan iki minangka adhaptasi saka acara Nickelodeon Kids' Choice Awards, lan Indonesia ya iku nagara ing Asia kapindho kang nganakake penghargaan iki sawisé Filipina.

Taun candhaké, acara iki dianakake manèh ing tanggal 23 Juli 2009 ing Tennis Indoor Senayan, Jakarta kanthi pembawa acara Raffi Ahmad, Indra Bekti, lan Fitri Tropica.

Tanggal 9 Mèi 2010, acara iki dianakake manèh ing Tennis Indoor Senayan. Edisi 2010 saka acara iki minangka kang sepisanan kanthi 4 pembawa acara.

Ing tanggal 14 Juli 2012, acara iki dianakake manèh ing Mahaka Kelapa Gading Square kanthi 3 pembawa acara.

Program ing Indonesia diprodhuksi lan digiyaraké déning Global TV.

Lokasi lan pembawa acara[besut | besut sumber]

Tahun Lokasi Pembawa Acara
2008 Balai Sarbini, Jakarta Tora Sudiro, Tasya Kamila, Ringgo Agus Rahman
2009 Tennis Indoor Senayan, Jakarta Raffi Ahmad, Indra Bekti, Fitri Tropica
2010 Tennis Indoor Senayan, Jakarta Luna Maya, Olga Syahputra, Choky Sitohang, Amel Carla
2011 Tennis Indoor Senayan, Jakarta Tika Panggabean, Djoni Permato, Hermann Josis Mokalu
2012 Mahaka Kelapa Gading Square Gading Marten, Tara Budiman, Nikita Willy
2013 Studio 8 Kebon Jeruk,Jakarta Ayu Dewi, Coboy Junior
2014 Jakarta Convention Center,Jakarta Akan di Tentukan

Nominasi dan Pemenang[besut | besut sumber]

Indonesia KCA 2008[besut | besut sumber]

Kategori Pemenang Nominasi
Penyanyi Pria Terfavorit Afgansyah Reza
Penyanyi Wanita Terfavorit Agnes Monica
Aktor Terfavorit Dude Harlino
Aktris Terfavorit Cinta Laura
Kartun Terfavorit SpongeBob SquarePants
Band Terfavorit The Changcuters
Atlet Terfavorit Chris John
Pembawa Acara Terfavorit Daniel Mananta
Indonesian Star Wannabe Award Agnes Monica
Slime Star Giring Nidji Luna Maya

Indonesia KCA 2009[besut | besut sumber]

Kategori Pemenang Nominasi
Penyanyi Pria Terfavorit Afgan
Penyanyi Wanita Terfavorit Gita Gutawa
Aktor Terfavorit Raffi Ahmad
Aktris Terfavorit Luna Maya
Kartun Terfavorit SpongeBob SquarePants
Band Terfavorit Peterpan
Duo/Grup Terfavorit Ran
Atlet Terfavorit Bambang Pamungkas
Pembawa Acara Terfavorit Olga Syahputra
Indonesian Star Wannabe Award Afgan

Indonesia KCA 2010[besut | besut sumber]

Kategori Pemenang Nominasi
Penyanyi Pria Terfavorit Afgan
Penyanyi Wanita Terfavorit Gita Gutawa
Aktor Terfavorit Dude Herlino
Aktris Terfavorit Nikita Willy
Kartun Terfavorit SpongeBob SquarePants
Band Terfavorit Vierra
Duo/Grup Terfavorit Ran
Atlet Terfavorit Denny Sumargo
Pembawa Acara Terfavorit Choky Sitohang
Indonesian Star Wannabe Award Cinta Laura
Slime Star Agnes Monica

Indonesia KCA 2011[besut | besut sumber]

Kategori Pemenang Nominasi
Penyanyi Pria Terfavorit Vidi Aldiano
Penyanyi Wanita Terfavorit Agnes Monica
Aktor Terfavorit Teuku Wisnu
Aktris Terfavorit Nikita Willy
Kartun Terfavorit SpongeBob SquarePants
Duo/Grup/Band Terfavorit SM*SH
Atlet Terfavorit Irfan Bachdim
Pembawa Acara Terfavorit Olga Syahputra
Indonesian Star Wannabe Award Nikita Willy
Komedian Terfavorit Sule
Slime Star SM*SH

Indonesia KCA 2012[besut | besut sumber]

Kategori Pemenang Nominasi
Penyanyi Favorit Budi Doremi
Aktor/Aktris Favorit Nikita Willy
Kartun Favorit SpongeBob SquarePants
Band Favorit Vierra
Atlet Favorit Taufik Hidayat
Komedian Favorit Sule
Boyband Favorit Coboy Jr.
Girlband Favorit Cherrybelle
Bintang Cilik Favorit Cinta Kuya
Big Inspiration Award Agnes Monica
Slime Star Cherrybelle

Indonesia KCA 2013[besut | besut sumber]

Kategori Pemenang Nominasi
Penyanyi Favorit Cakra Khan
Aktor Favorit Reza Rahadian
Aktris Favorit Citra Kirana
Kartun Favorit SpongeBob SquarePants
Band Favorit Noah
Atlet Favorit Chris John
Komedian Favorit Komeng
Boy/Girlband Favorit JKT48
Bintang Cilik Favorit Coboy Jr.

Indonesia KCA 2014[besut | besut sumber]

Kategori Pemenang Nominasi
Penyanyi Sala Favorit Raisa
Aktor Favorit Dude Harlino
Aktris Favorit Nikita Willy
Kartun Favorit Spongebob Squarepants
Band Favorit Kotak
Atlet Favorit Sean Gelael
Komedian Favorit Denny Cagur
Boy/Girlband Favorit JKT48

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]