Maria Kristin Yulianti

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Maria Kristin Yulianti
Maria Kristin Y.jpg
Maria Kristin
Katerangan pribadi
Jeneng jangkep Maria Kristin Yulianti
Nagara  Indonésia
Dhuwur 1,69 m
Tangan sing dipigunakaké Tengen
Tunggal putri
Urut saiki 30 (15 Mèi 2008)
Profil BWF

Maria Kristin Yulianti ingkang miyos ing Tuban tanggal 2 Juni 1985 punika salah satunggiling pebulu tangkis Indonésia. Piyambakipun remen lan hobi badminton wiwit yuswa 10 taun lan wiwit aktif ing taun 2004.

Prestasi[besut | besut sumber]


Pranala njawi[besut | besut sumber]