Maria Kristin Yulianti

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Maria Kristin Yulianti
Maria Kristin Y.jpg
Maria Kristin
Katerangan pribadi
Jeneng jangkepMaria Kristin Yulianti
Nagara Indonésia
Dhuwur1,69 m
Tangan sing dipigunakakéTengen
Tunggal putri
Urut saiki30 (15 Mèi 2008)
Profil BWF

Maria Kristin Yulianti ingkang miyos ing Tuban tanggal 2 Juni 1985 punika salah satunggiling pebulu tangkis Indonésia. Piyambakipun remen lan hobi badminton wiwit yuswa 10 taun lan wiwit aktif ing taun 2004.

Prestasi[besut | besut sumber]


Pranala njawi[besut | besut sumber]