Fatin Shidqia

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Fatin Shidqia
Fatinshidqia.jpg
Pratélan latar wuri
Jeneng lair Fatin Shidqia Lubis
Paraban Fatin
Génre Pop
Pakaryan Penyanyi
Piranti Vokal
Mangsa akarya 2012–sapunika

Fatin Shidqia (miyos ing Jakarta, 30 Juli 1996), inggih punika salah satunggalipun finalis adicara pamadosan bakat X Factor Indonésia ingkang tayang ing RCTI.[1]

Fatin Shidqia ingkang akrab dipuntimbali Fatin, punika sampun kasil narik kawigaten para sutresna musik ing nuswantara kanthi ajang adicara pamadosan bakat X Factor Indonésia 2012. Fatin taksih kacathet minangka siswa ing SMA Negeri 97 Ciganjur, Jakarta Kidul. Fatin gadhah swanten ingkang khas, video audhisi ingkang dipununggah dhateng situs Youtube sampun dipunpriksani langkung saking 400 èwu pamiyarsa.[2]


Penampilan Fatin ing X Factor Indonésia[besut | besut sumber]

Penampilan ing X Factor Indonésia[besut | besut sumber]

Show Tema Lagu Penyanyi Asli Urutan Tampil Asilipun
Audhisi Pilihan Peserta "Grenade" Bruno Mars N/A Lolos dhateng tahap bootcamp
Bootcamp 1 Penampilan Grup "Rindu" Agnes Monica N/A Lolos dhateng tahap bootcamp 2
Bootcamp 2 Stage Act/koreograpi N/A N/A N/A Lolos dhateng tahap bootcamp 3
Mini Challenge (Nyanyi kanthi Akapella) "Paris (Ooh La La)" Grace Potter and the Nocturnals N/A
Bootcamp 3 Penampilan Sala "Pumped Up Kicks" Foster the People N/A Lolos dhateng tahap judges' houses visit
Judges' houses visit Pilihan Peserta "Cinta Kan Membawamu Kembali" Déwa 19 N/A Lolos dhateng tahap Showcase & Live Show
Showcase Free choice "Diamonds" Rihanna 8 N/A
Live show 1 Mentor's choice "Rumour Has It" Adele 4 Aman
Live show 2 Songs from my mentor "Pudar" Rossa 12 Aman
Live show 3 My favorite song "Girl on Fire" Alicia Keys 7 Aman
Live show 4 Songs from 90's "Don't Speak" No Doubt 8 Aman
Live show 5 Indonésia's mega hits "Perahu Kertas" Maudy Ayunda 6 Aman
Live show 6 My musical inspiration "It Will Rain" Bruno Mars 8 Aman
Live show 7 Hits Of the Century "Mercy" Duffy 6 Aman
Live Show 8 East meets west "Arti Hadirmu" Audy Item 2 Aman
"These Words" Natasha Bedingfield 8
Live Show 9 Music of the women of Indonésia "Jalan Cinta" Sherina Munaf 5 Aman1
"Logika" kaliyan Vina Panduwinata Vina Panduwinata 10
Live Show 10 Movie Soundtrack "Pelan - Pelan Saja" Kotak 4 Aman
"Lovefool" The Cardigans 8
Live Show 11 Tribute to Noah "One Way or Another" One Direction 2 Aman
"Tak Ada Yang Abadi" Noah 6
Road to Grand Final Viewer's Choices "Everything At Once" Lenka 3 Aman1
Duet with Mentor "Material Girl" kaliyan Rossa Madonna 6
Viewer's Choices "Grenade" Bruno Mars 9
Grand Final Celebrity Duets "Katakan Tidak" kaliyan Afgansyah Reza Afgansyah Reza 1 aman
Mentor's challenge "Stay" Rihanna 4
Winner's song "Aku Memilih Setia" Fatin Shidqia 7
Finalist Duets "Don't Stop Believin'" Journey 9

^1 boten wonten eliminasi ing minggu wau.

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. kpoper.asia. "Profil Fatin Shidqia Lubis". kpoper.asia. Dijupuk 19 Maret.  Paramèter |accessyear= sing ora kawruhan dikiwakaké (disaranaké |access-date=) (pitulung); Priksa gandra date ing: |access-date= (pitulung)
  2. kapanlagi.com. "Fatin Shidqia Lubis". kapanlagi.com. Dijupuk 19 Maret.  Paramèter |accessyear= sing ora kawruhan dikiwakaké (disaranaké |access-date=) (pitulung); Priksa gandra date ing: |access-date= (pitulung)

Pranala njawi[besut | besut sumber]