Ayu Ting Ting

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Ayu Ningtyas
Lair 20 Juni 1992 (umur 24)
Flag of Indonesia.svg Jakarta, Indonesia
Jeneng liya Ayu Ting Ting
Pagawéyan penyanyi
Taun aktif 2011 - saiki

Ayu Ting Ting punika salah setunggaling artis saha penyanyi dhangdhut.[1] Ayu ting Ting punika penyanyi ingkang lair nalika tanggal 20 Juni 1992.[1] Nama Ayu Ting Ting punika misuwur lumantar lagunipun ingkang gadhah irah-rahan Alamat Palsu.[1] Lagu punika laris wonten ing pasar musik Indonésia.[1] Kejawi punika ringtone Ayu Tingting Alamat Palsu ugi kathah dipunanggé dados ringtone tilpun gegem.[1] Ayu Ting Ting gadhah nama asli Ayu Rosmalia.[1] Ayu Ting Ting punika lair ing Depok.[1] Ayu Ting Ting gadhah awak ingkang nginggilipun 160 cm saha awratipun 45 kg.[2] Ayu Ting Ting punika ugi naté Bintang Aari Ayu nalika taun 2006, Putri Depok 2006, Mojang Depok, Presenter Kuis (ANTV), Album Dangdut (Geol Ajep2).[1] Ayu Ting Ting punika gadhah album dhangdhut kanthi irah-irahan Dangdut (Rekening Cinta), Goyang Sejati (ANTV), Dangdut Yoo (TPI), Kamera Ria (TVRI), Dangdut Pro (TVRI) Foto Ayu Ting Ting Alamat Palsu.[1]

Lagu Alamat Palsu sayektinipun punika sampun dipundamel nalika taun 2007.[1] Ananging lagu punika nembé misuwur nalika taun 2011.[1] Lagu punika sangsaya ndamel Ayu Ting Ting langkung misuwur.[1] Lagu Ayu Ting Ting Alamat Palsu nggadhahi lirik ingkang simpel saha gampang dipunmudhengi.[1] Lagu punika ugi dipuniringi musik khas dhangdhut.[1]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. ^ a b c d e f g h i j k l m n (id)(dipunundhuh tanggal 10 Oktober 2011)
  2. ^ (id)gampangsaja.com(dipunundhuh tanggal 10 Oktober 2011)


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Ayu_Ting_Ting&oldid=979407"