Ayu Ting Ting

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Ayu Ningtyas
Lair (1992-06-20) Juni 20, 1992 (age 24)
 Indonésia Jakarta, Indonesia
Jeneng liya Ayu Ting Ting
Pagawéyan penyanyi
Taun aktif 2011 - saiki

Ayu Ting Ting punika salah setunggaling artis saha penyanyi dhangdhut.[1] Ayu ting Ting punika penyanyi ingkang lair nalika tanggal 20 Juni 1992.[1] Nama Ayu Ting Ting punika misuwur lumantar lagunipun ingkang gadhah irah-rahan Alamat Palsu.[1] Lagu punika laris wonten ing pasar musik Indonésia.[1] Kejawi punika ringtone Ayu Tingting Alamat Palsu ugi kathah dipunanggé dados ringtone tilpun gegem.[1] Ayu Ting Ting gadhah nama asli Ayu Rosmalia.[1] Ayu Ting Ting punika lair ing Depok.[1] Ayu Ting Ting gadhah awak ingkang nginggilipun 160 cm saha awratipun 45 kg.[2] Ayu Ting Ting punika ugi naté Bintang Aari Ayu nalika taun 2006, Putri Depok 2006, Mojang Depok, Presenter Kuis (ANTV), Album Dangdut (Geol Ajep2).[1] Ayu Ting Ting punika gadhah album dhangdhut kanthi irah-irahan Dangdut (Rekening Cinta), Goyang Sejati (ANTV), Dangdut Yoo (TPI), Kamera Ria (TVRI), Dangdut Pro (TVRI) Foto Ayu Ting Ting Alamat Palsu.[1]

Lagu Alamat Palsu sayektinipun punika sampun dipundamel nalika taun 2007.[1] Ananging lagu punika nembé misuwur nalika taun 2011.[1] Lagu punika sangsaya ndamel Ayu Ting Ting langkung misuwur.[1] Lagu Ayu Ting Ting Alamat Palsu nggadhahi lirik ingkang simpel saha gampang dipunmudhengi.[1] Lagu punika ugi dipuniringi musik khas dhangdhut.[1]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. ^ a b c d e f g h i j k l m n (id)(dipunundhuh tanggal 10 Oktober 2011)
  2. ^ (id)gampangsaja.com(dipunundhuh tanggal 10 Oktober 2011)


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Ayu_Ting_Ting&oldid=979407"