Ayu Ting Ting

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Ayu Ningtyas
Ayu ting ting-20111003-004-hendra.jpg
Jeneng liya Ayu Ting Ting
Pakaryan penyanyi
Taun aktif 2011-saiki
Wong tuwa(s) Masalah Lua ing package.lua larik 80: module 'Modul:TableTools' not found.

Ayu Ting Ting punika salah satunggaling artis saha penyanyi dhangdhut.[1] Ayu Ting Ting punika penyanyi ingkang lair nalika tanggal 20 Juni 1992.[1] Nama Ayu Ting Ting punika misuwur lumantar lagunipun ingkang gadhah irah-rahan Alamat Palsu.[1] Lagu punika laris wonten ing pasar musik Indonésia.[1] Kajawi punika ringtone Ayu Tingting Alamat Palsu ugi kathah dipunanggé dados ringtone tilpun gegem.[1] Ayu Ting Ting gadhah nama asli Ayu Rosmalia.[1] Ayu Ting Ting punika lair ing Dhépok.[1] Ayu Ting Ting gadhah awak ingkang nginggilipun 160 cm saha awratipun 45 kg.[2] Ayu Ting Ting punika ugi naté Bintang Aari Ayu nalika taun 2006, Putri Dhépok 2006, Mojang Dhépok, Presenter Kuis (ANTV), Album Dangdut (Geol Ajep2).[1] Ayu Ting Ting punika gadhah album dhangdhut kanthi irah-irahan Dangdut (Rekening Cinta), Goyang Sejati (ANTV), Dangdut Yoo (TPI), Kamera Ria (TVRI), Dangdut Pro (TVRI) Foto Ayu Ting Ting Alamat Palsu.[1]

Lagu Alamat Palsu sayektinipun punika sampun dipundamel nalika taun 2007.[1] Ananging lagu punika nembé misuwur nalika taun 2011.[1] Lagu punika sangsaya ndamel Ayu Ting Ting langkung misuwur.[1] Lagu Ayu Ting Ting Alamat Palsu gadhah lirik ingkang simpel saha gampang dipunmudhengi.[1] Lagu punika ugi dipuniringi musik khas dhangdhut.[1]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. ^ a b c d e f g h i j k l m n (dipunundhuh tanggal 10 Oktober 2011)
  2. ^ gampangsaja.com(dipunundhuh tanggal 10 Oktober 2011)