Ari Lasso

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Ari Lasso
[[Image:
tapak asma Ari Lasso
|200px|]]
Biodata
Lair (1973-01-17) Januari 17, 1973 (umur 46)
AsalIndonésia Madiun, Indonésia
GenrePop, Pop rock
PakaryanPenyanyi
Taun aktif1991-saiki
Situswebhttp://www.a-lass.com/

Ari Bernardus Lasso, utawa luwih ditepungi kanthi jeneng Ari Lasso (lair ing Madiun, Jawa Wétan, 17 Januari 1973; umur 46 taun) iku penyanyi pop Indonésia. Dhèwèké tau kacathet minangka vokalis grup band Déwa 19 (1991-1999) sing pungkasané dhèwèké metu lan nglakoni karir minangka penyanyi solo.

Cathetan sikil[besut | besut sumber]