Rio Haryanto

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Rio Haryanto
Rio Haryanto ing Macau 2009
Kewarganegaraan Indonésia Indonésian
Lair (1993-01-22) Januari 22, 1993 (umur 26)
Sala (Indonesia)
GP3 Series 2019
Mangsa dhebut 2010
Tim saiki Manor
Montor no. 8
Start 4
Menang 1
Pole 1
Lap paling cepet 1
Asil paling apik 1 ing 2010
Seri sadurungé
2009
2009
2009
200809
2008
Formula BMW Pacific
Australian Formula Three
Formula BMW Europe
Asian Formula Renault
Formula Asia 2.0
Formula BMW Pacific
Gelar jawara
2009 Formula BMW Pacific

Rio Haryanto (lair ing Sala, Jawa Tengah, 22 Januari 1993; umur 26 taun) wujud sawijining pambalap kabangsan Indonesia sing saiki mbalap ing ajang GP3 Series bebarengan tim Marussia Manor Racing lan ing Auto GP bebarengan tim Driot-Arnoux Motorsport (DAMS). Dhèwèké nglekasi karièré ing balap gokart nalika taun 2002 kanthi Jawara Nasional Go-kart kelas kadet, lan duwé tékad kanggo dadi pambalap F1

Réferènsi[besut | besut sumber]


Pranala njaba[besut | besut sumber]