Ade Rai

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
I Gusti Agung Kusuma Yudha Rai
Ade rai-20110805-005-hendra.jpg
Pratélan latar wuri
Jeneng lairI Gusti Agung Kusuma Yudha Rai
SakaIndonésia Jakarta, Indonésia
Pakaryanbinaraga

Ade Rai kang duwé jeneng dawa I Gusti Agung Kusuma Yudha Rai iku salah siji artis lan atlit binaraga kang lair ing Jakarta tanggal 6 Mèi 1970. Ade Rai duwé awak kang gedhé, apik, lan keker wis kerep menangi lomba utawa kajuwaraan binaraga ing nasional utawa internasional. Ade Rai saiki wis duwé panggonan kanggo fitness, papan-papan kaséhatan lan kebugaran ing Jakarta, Bali lan Malang, Jawa Wétan.

Pendhidhikan[besut | besut sumber]

Ade Rai tau sekolah ing Fakultas Sosial lan Pulitik, Hubungan Internasional ing Universitas Indonesia.[1] Ing taun 1987 Ade Rai biyèn atlit bulu tangkis, nanging dhèwèké kuliyah lan anggoné dadi atlet badminton banjur dilereni. Lan Ade Rai njajal ing binaraga ing taun 1992. Saben taun Ade Rai nganakake Pista Raga kang dianakake kanggo para binaragawan-binaragawan laladan.[2]

Prestasi[besut | besut sumber]

Prestasi-prestasi Ade Rai ya iku:

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. selebriti.kapanlagi.com(dipuntingali tanggal 11 Agustus 2011)
  2. situsresmi.indonesiaselebriti.com(dipuntingali tanggal 11 Agustus 2011)