Naruto (manga)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Naruto (ナルト) ya iku manga lan anime karya Masashi Kishimoto. Manga Naruto kacarita babagan tokoh utamane, Naruto Uzumaki, sawijining ninja timur kang crigis, hiperaktif, lan ambisius; lan petualanganejroning mujudake pangarepane kanggo dadi Hokage, ninja kang paling sekti ing desane.

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Naruto
NARUTO—ナルト—
Wikicuplik duwé cuplikan ngenani: Naruto (manga)