Naruto (manga)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Naruto (ナルト) ya iku manga lan anime karya Masashi Kishimoto. Manga Naruto kacarita babagan tokoh mliginé, Naruto Uzumaki, sawijining ninja timur kang crigis, hiperaktif, lan ambisius; lan petualangane sajeroning minangka pangarepane kanggo dadi Hokage, ninja kang paling sekti ing desane.

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Naruto
NARUTO—ナルト—
Wikicuplik duwé cuplikan ngenani: Naruto (manga)