Menyang kontèn

Naruto (manga)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa

Naruto (ナルト) yaiku manga lan anime karya Masashi Kishimoto. Manga Naruto nyritakaké babagan tokoh mligi, Naruto Uzumaki, siji ninja timur kang crigis, akèh polah, lan duwé kekarepan kang gedhé. Impèn-impèné yaiku dadi Hokage, pamimpin ing desané.

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Naruto
NARUTO—ナルト—