Hiruzen Sarutobi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Cithakan:Karakter Naruto (anime) Hiruzen Sarutobi (猿飛ヒルゼン Sarutobi Hiruzen?), kang duwé gelar minangka Hokage ka-3, ya iku karakter fiksi saka anime lan manga Naruto.Jeneng kulawargané kaasal saka jeneng Sarutobi Sasuke. Sarutobi kang duwé arti "mluncat kaya ta monyet," lan kéwan panginggonan tokoh punika ya iku kéwan Kethèk.