Hiruzen Sarutobi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Cithakan:Karakter Naruto (anime) Hiruzen Sarutobi (猿飛ヒルゼン Sarutobi Hiruzen?), kang duwé gelar minangka Hokage ka-3, yaiku karakter fiksi saka anime lan manga Naruto.Jeneng kulawargané kaasal saka jeneng Sarutobi Sasuke. Sarutobi kang duwé arti "mluncat kaya ta monyet," lan kéwan panginggonan tokoh punika yaiku kéwan Kethèk.