Syamsir Alam

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Syamsir Alam (lair ing Balingka, IV Koto, Agam, Sumatra Kulon, Indonésia, 6 Juli 1992; umur 27 taun) ya iku sawijining juru main bal-balan Indonésia sing main kanggo Pelita Bandung Buku. Syamsir iku lulusan saka SSB Depok (SAIKI SSB kalawarti tempo lakon carangan), nalika iku pamilik SSB Asiop ya iku swargi Ronny Pattinasaranny teka menyang SSB kang disponsori panjenegané iku (SSB kalawarti tempo), panjenegané nggumun klawan skill Syamsir Alam pungkasanipun mutusaké kanggo njupuk Syamsir Alam kanggo SSB Asiop, SSB kang didegaké déning pungkasan Ronny Pattinasarani. Syamsir naté mèlu Tropi Donya U-11 Danone klawan Makassar FC makili Indonésia. Dhèwèké uga naté mèlu tès bebarengan tim junior saka Walanda, Vitesse Arnhem lan Heerenveen [1] nanging émané gagal. Syamsir klebu minangka striker pekerja. Ing kompetisi Liga U-17 Quinta Divisi 2008 dhèwèké dadi top skor tim SAD Indonesia klawan nyithak 15 gol saka 29 tetandhingan kang dilakoni. Syamsir misuwur cedhak banget karo pelatihé, ya iku Cesar Payovich.[2]

Karièr Internasional[besut | besut sumber]

Syamsir Alam: Gol Internasional U-23

Gol Tanggal Panggonan Mungsuh Skor Asil Kompetisi
1 25 Oktober, 2011 Stadion Utama Gelora Bung Karno, Jakarta, Indonesia Timor Leste U-23 5-0 5-0 Match loropaken

Rujukan[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]