Sénégal: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
2 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
→‎top: éjaan using AWB
(→‎top: éjaan & cithakan using AWB)
(→‎top: éjaan using AWB)
capitals_coordinates = |
largest_city = [[Dakar]] |
government_type = [[RepublikRépublik]] [[parlemen]]ter |
leader_titles = [[Presiden Senegal|Presiden]] <br /> [[Perdana Menteri Senegal|Perdana Mentri]] |
leader_names = [[Abdoulaye Wade]] <br /> [[Cheikh Hadjibou Soumaré]] |
}}
[[Gambar:Senegal carte.png|200px|ka|jmpl|Peta Senegal]]
'''RepublikRépublik Senegal''' iku [[nagara]] ing sisih kidul [[Kali Senegal]] ing [[Afrika Kulon]]. Negeri iki wewatesan karo [[Samudra Atlantik]] ing sisih kulon, [[Mauritania]] ing sisih lor, [[Mali]] ing sisih wétan, sarta [[Guinea]] lan [[Guinea Bissau]] ing sisih kidul. [[Gambia]] minangka sawijining ''[[enklave]]'' (laladan kanthong) jroning wewengkon Senegal. [[Kali Gambia]] sing dawané 300&nbsp;km mili ing tlatah Gambia. [[Tanjung Verde]] dumunung 560&nbsp;km saka pesisir Senegal.
 
== Delengen uga ==
352.737

besutan

Menu navigasi