Pincez Tous vos Koras, Frappez les Balafons

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Pincez Tous vos Koras, Frappez les Balafons iku lagu kabangsané Senegal.


Tèks[sunting | sunting sumber]

Alihbasa[sunting | sunting sumber]