Motherland (anthem)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Motherland iku lagu kabangsané Mauritius.

Tèks[besut | besut sumber]

Lirik jroning basa Inggris Terjemahan jroning basa Jawa
Glory to thee,

Motherland, oh motherland of mine,
Sweet is thy beauty,
Sweet is thy fragrance,
around thee we gather,
as one people,
as one nation,
In peace, justice and liberty,
Beloved country may God bless you,

for ever and ever.
Kamulyan kanggomu

Ibu pertiwi, oh ibu pertiwiku
Manis iku kasulistyanmu
Manis iku ganda wangimu
Ing saubengmu kita kumpul
Minangka siji bangsa
Siji nagara,
Jroning swasana aman, adil lan bébas
Nagara kinasih, muga Gusti maringi rahmat

Salawasé.

Pranala njaba[besut | besut sumber]