Kali Gambia

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Peta satelit nunjukake dumunungé Kali Gambia

Kali Gambia yaiku kagolong kali kang paling gedhé ana ing Afrika kanthi dawa 1.130 km (700 mil). Kali Gambia ndhuweni muara saka Fouta Djallon, Guinea kanthi Tambaconda, Senegal.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kali_Gambia&oldid=834724"