Kali Gambia

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Peta satelit nunjukake dumunungé Kali Gambia

Kali Gambia ya iku kagolong kali kang paling gedhé ana ing Afrika kanthi dawa 1.130 km (700 mil). Kali Gambia nduwèni muara saka Fouta Djallon, Guinea kanthi Tambaconda, Senegal.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kali_Gambia&oldid=984284"