Kali Gambia

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Peta satelit nunjukake dumunungé Kali Gambia

Kali Gambia ya iku kagolong kali kang paling gedhé ana ing Afrika kanthi dawa 1.130 km (700 mil). Kali Gambia nduwèni muara saka Fouta Djallon, Guinea kanthi Tambaconda, Senegal.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kali_Gambia&oldid=984284"