Cithakan:Kutha ing Indonésia

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Cithakan iki bisa diwènèhi prefiks lan sufiks. Kanggo paramèter lan conto panggunaan, pirsani Cithakan:Indonésia#Parameter. Sing dicithak miring iku ibukutha provinsi. Sing dicithak kandel iku ibukutha negara.