Kutha Padangpanjang

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Kutha Padangpanjang
Pusat Dokumentasi dan Informasi Kebudayaan Minangkabau (PDIKM)
Pusat Dokumentasi dan Informasi Kebudayaan Minangkabau (PDIKM)
Official logo of Kutha Padangpanjang
Logo
Motto: Padangpanjang kota Serambi Mekah
Coordinates: Cithakan:Country abbreviation 0°27′43.27″S 100°23′24.34″E / 0.4620194°L 100.3900944°W / 0.4620194; 100.3900944
Negara Indonésia
Provinsi Sumatra Kulon
Government
 • Walikutha dr. H. Suir Syam, M.Kes, MMR
Area
 • Total 23 km2 (9 sq mi)
Population (2008[1])
 • Total 54.220
 • Density Cithakan:Hid2,400/km2 (Cithakan:Hid6,100/sq mi)
Time zone WIB (UTC+7)
Area code(s) +62 752
Website www.padangpanjangkota.go.id

Kutha Padangpanjang iku salah siji kutha sing dumunung ing provinsi Sumatra Kulon, Indonésia lan minangka kutha kanthi jembar wewengkon paling ciut ing provinsi iki.

Rujukan[besut | besut sumber]

Pranala jaba[besut | besut sumber]

Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab Kutha Padangpanjang ing Wikimedia Commons.

Wikivoyage   Pirsani pandhuan wisata Kutha Padangpanjang ing Wikivoyage

 
Sumatra Kulon
Lambang Provinsi Sumatra Kulon

Kabupatèn: Agam | Dharmasraya | Lima Puluh Kota | Kapuloan Mentawai | Padang Pariaman | Pasaman | Pasaman Kulon | Pesisir Kidul | Sawahlunto Sijunjung | Solok | Solok Selatan | Tanah Dhatar

Kutha: Bukittinggi | Padang | Padang Panjang | Pariaman | Payakumbuh | Sawahlunto | Solok

Delengen uga: Dhaptar kabupatèn lan kutha ing Indonésia

Galeri[besut | besut sumber]

Golèki Padangpanjang ing proyèk-proyèk wiki Wikimedia liyané:
Wiktionary-logo-en.png Dhéfinisi kamus
Wikibooks-logo.svg Buku tèks
Wikiquote-logo.svg Kutipan
Wikisource-logo.svg Tèks sumber
Commons-logo.svg Gambar lan médhia