Kutha Padangpanjang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kutha Padangpanjang
Pusat Dokumentasi dan Informasi Kebudayaan Minangkabau (PDIKM)
Pusat Dokumentasi dan Informasi Kebudayaan Minangkabau (PDIKM)
Official logo of Kutha Padangpanjang
Logo
Sesanti: Padangpanjang kutha Serambi Mekah
NegaraIndonésia
ProvinsiSumatra Kulon
Pamaréntahan
 • Walikuthadr. H. Suir Syam, M.Kes, MMR
Laladan
 • Gunggung23 km2 (9 sq mi)
Cacah warga (2008[1])
 • Gunggung54.220
 • Pepadhet2,400/km2 (6,100/sq mi)
Zona wektuWIB (UTC+7)
Kodhe laladan+62 752
Situs wèbwww.padangpanjangkota.go.id

Kutha Padangpanjang iku salah siji kutha kang dumunung ing provinsi Sumatra Kulon, Indonésia lan minangka kutha kanthi jembar wewengkon paling ciut ing provinsi iki.

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. a b sumbar.bps.go.id Jumlah Penduduk Kota Padangpanjang

Pranala njaba[besut | besut sumber]

 
Sumatra Kulon
Lambang Provinsi Sumatra Kulon

Kabupatèn: Agam | Dharmasraya | Lima Puluh Kota | Kapuloan Mentawai | Padang Pariaman | Pasaman | Pasaman Kulon | Pesisir Kidul | Sawahlunto Sijunjung | Solok | Solok Selatan | Tanah Dhatar

Kutha: Bukittinggi | Padang | Padang Panjang | Pariaman | Payakumbuh | Sawahlunto | Solok

Delengen uga: Dhaptar kabupatèn lan kutha ing Indonésia

Gladri[besut | besut sumber]