Kutha Metro

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Kutha Metro
Lambang Kutha Metro
Lambang Kutha Metro
Motto: "---"
Gambar:Lokasi Kutha Metro.jpg
Dina Dadi: ---
Walikutha: ---
Wakil Walikutha: ---
Jembar
 - Total:

--- km²
Kecamatan
 - Cacahe:

5 kecamatan
Padunung
 - Total:
 - Kapadhetan:

+/- ---
+/- --- jiwa/km²
Suku Bangsa: ---
Agama: Islam, Protestan, Katolik lan liyane
Basa: Basa Indonésia lan liyane

Kutha Metro iku kutha ing propinsi Lampung, kutha-kutha liyane: Bandar Lampung. Jembar wewengkon kutha iki ± --- km² utawa --- hektar.

Geografis[besut | besut sumber]

--- Lintang kidul lan --- Bujur wétan

Pemerentahan[besut | besut sumber]

Kutha Metro ketata saking 5 kecamatan, --- désa/kelurahan. Kecamatan-kecamatan ing kutha iki ya iku:

  1. Metro Kulon
  2. Metro Pusat
  3. Metro Kidul
  4. Metro Wétan
  5. Metro Lor

Mangga Kapurih Ugi Mriksani[besut | besut sumber]

Pranala Jaba[besut | besut sumber]

Kutha Metro, Lampung
Lambang Kutha Metro

Kecamatan: Metro Kulon | Metro Pusat | Metro Kidul | Metro Wétan | Metro Lor

Lampung
Lambang Provinsi Lampung

Kabupatèn: Lampung Kulon | Lampung Kidul | Lampung Tengah | Lampung Wétan | Lampung Lor | Kabupatèn Mesuji | Pesawaran | Kabupatèn Pringsèwu | Tanggamus | Tulang Bawang | Kabupatèn Tulang Bawang kulon | Way Kanan

Kutha: Bandar Lampung | Metro

Lihat pula: Daftar kabupatèn lan kutha ing Indonésia

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kutha_Metro&oldid=1044768"