Kutha Metro

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Kutha Metro
Lambang Kutha Metro
Lambang Kutha Metro
Sesanti: "---"
Gambar:Lokasi Kutha Metro.jpg
Dina Dadi: ---
Walikutha: ---
Wakil Walikutha: ---
Jembar
 - Total:

--- km²
Kacamatan
 - Cacahe:

5 kacamatan
Padunung
 - Total:
 - Kapadhetan:

+/- ---
+/- --- jiwa/km²
Suku Bangsa: ---
Agama: Islam, Protèstan, Katulik lan liyané
Basa: Basa Indonésia lan liyané

Kutha Metro iku kutha ing provinsi Lampung, kutha-kutha liyané: Bandar Lampung. Jembar wewengkon kutha iki ± --- km² utawa --- hèktar.

Géografi[besut | besut sumber]

--- Lintang kidul lan --- Bujur wétan

Pamaréntahan[besut | besut sumber]

Kutha Metro ketata saking 5 kacamatan, --- désa/kalurahan. Kacamatan-kacamatan ing kutha iki ya iku:

  1. Metro Kulon
  2. Metro Pusat
  3. Metro Kidul
  4. Metro Wétan
  5. Metro Lor

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Kutha Metro, Lampung
Lambang Kutha Metro

Kecamatan: Metro Kulon | Metro Pusat | Metro Kidul | Metro Wétan | Metro Lor

Lampung
Lambang Provinsi Lampung

Kabupatèn: Lampung Kulon | Lampung Kidul | Lampung Tengah | Lampung Wétan | Lampung Lor | Kabupatèn Mesuji | Pesawaran | Kabupatèn Pringsèwu | Tanggamus | Tulang Bawang | Kabupatèn Tulang Bawang kulon | Way Kanan

Kutha: Bandar Lampung | Metro

Lihat pula: Daftar kabupatèn lan kutha ing Indonésia