Metro Pusat, Metro

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Metro Pusat
Kacamatan
Nagara Indonésia
PropinsiLampung
KuthaMetro
Kode Kemendagri18.72.01 Edit the value on Wikidata

Metro Pusat iku kacamatan ing kutha Metro, Lampung.

Cithakan:Metro Pusat, Metro

Kutha Metro, Lampung
Lambang Kutha Metro

Kecamatan: Metro Kulon | Metro Pusat | Metro Kidul | Metro Wétan | Metro Lor

Lampung
Lambang Provinsi Lampung

Kabupatèn: Lampung Kulon | Lampung Kidul | Lampung Tengah | Lampung Wétan | Lampung Lor | Kabupatèn Mesuji | Pesawaran | Kabupatèn Pringsèwu | Tanggamus | Tulang Bawang | Kabupatèn Tulang Bawang kulon | Way Kanan

Kutha: Bandar Lampung | Metro

Lihat pula: Daftar kabupatèn lan kutha ing Indonésia