Kutha Pagar Alam

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Kutha Pagar Alam
Lambang Kutha Pagar Alam
Lambang Kutha Pagar Alam
Sesanti: ""
Lokasi Sumatera Selatan Kota Pagar Alam
Dina Dadi:
Walikutha:
Wakil walikutha:
Jembar
 - Total:

633,66 km²
Kacamatan
 - Cacahe:

5 Kacamatan
Padunung
 - Total:
 - Kapadhetan:

+/-
+/- jiwa/km²
Suku bangsa: wong Melayu lan liyané
Agama: Islam, Protèstan, Katulik lan liyané
Basa: Basa Melayu lan Basa Indonésia

Kutha Pagar Alam utawa kadhang ditulis Pagaralam iku salah siji kutha ing provinsi Sumatra Kidul. Jembar wewengkon kutha iki ± 633,66 km² utawa hèktar.

Géografi[besut | besut sumber]

Lintang lor lan  Bujur wétan

Pamaréntahan[besut | besut sumber]

Kutha Pagar Alam katata sajeroning 5 kacamatan, kalurahan / désa. Kacamatan-Kacamatan ing Kutha iki ya iku:

  1. Pagar Alam Lor
  2. Pagar Alam Kidul
  3. Démpo Kidul
  4. Dépo Tengah
  5. Démpo Lor

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

 
Sumatra Kidul
Lambang Sumatra Kidul

Kabupatèn: Banyuasin | Empat Lawang | Lahat | Muara Enim | Musi Banyuasin | Musi Rawas | Ogan Ilir | Ogan Komering Ilir | Ogan Komering Ulu | Ogan Komering Ulu Wétan | Ogan Komering Ulu Kidul

Kota: Lubuklinggau | Palembang | Pagar Alam | Prabumulih

Delengen uga: Daftar kabupaten lan kutha ing Indonesia

Sumatra Kidul