Kabupatèn Ogan Ilir

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kabupatèn Ogan Ilir
Lambang Kabupatèn Ogan Ilir.JPG
Lambang Kabupatèn Ogan Ilir
Sesanti: "---"
Gambar:Lokasi Sumatera Selatan Kabupatèn Ogan Ilir.svg
Dina Dadi: ---
Kutha krajan: kutha Indralaya
Bupati: ---
Wakil Bupati: ---
Jembar
 - Total:

--- km²
Kacamatan
 - Cacahe:

6 kacamatan
Padunung
 - Total:
 - Kapadhetan:

+/- ---
+/- --- jiwa/km²
Suku Bangsa: ---
Agama: Islam, Protèstan, Katulik lan liyané
Basa: Basa Indonésia lan liyané

Kabupatèn Ogan Ilir iku kabupatn ing provinsi Sumatra Kidul, kutha Indralaya iku kutha krajan kabupatèné, kutha-kutha liyané : --- lan liya-liyané. Jembar wewengkon kabupatèn iki ± --- km² utawa --- hèktar.

Géografi[besut | besut sumber]

--- Lintang kidul lan --- Bujur wétan

Pamaréntahan[besut | besut sumber]

Kabupatèn Ogan Ilir ketata sajeroning 6 kacamatan, --- désa/kalurahan. Kacamatan-kacamatan ing kabupatèn iki ya iku:

  1. Indralaya
  2. Muara Kuang
  3. Pemulutan
  4. Rantau Alai
  5. Tanjung Batu
  6. Tanjung Raja

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

 
Sumatra Kidul
Lambang Sumatra Kidul

Kabupatèn: Banyuasin | Empat Lawang | Lahat | Muara Enim | Musi Banyuasin | Musi Rawas | Ogan Ilir | Ogan Komering Ilir | Ogan Komering Ulu | Ogan Komering Ulu Wétan | Ogan Komering Ulu Kidul

Kota: Lubuklinggau | Palembang | Pagar Alam | Prabumulih

Delengen uga: Daftar kabupaten lan kutha ing Indonesia