Kabupatèn Ogan Komering Ulu

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Kabupatèn Ogan Komering Ulu
Lambang Kabupatèn Ogan Komering Ulu
Lambang Kabupatèn Ogan Komering Ulu
Motto: "---"
Gambar:Lokasi Sumatera Selatan Kabupatèn Ogan Komering Ulu.svg
Dina Dadi: ---
Kutha krajan: kutha Baturaja
Bupati: ---
Wakil Bupati: ---
Jembar
 - Total:

10.408 km²
Kacamatan
 - Cacahe:

9 kacamatan
Padunung
 - Total:
 - Kapadhetan:

+/- ---
+/- --- jiwa/km²
Suku Bangsa: ---
Agama: Islam, Protestan, Katulik lan liyane
Basa: Basa Indonésia lan liyané

Kabupatèn Ogan Komering Ulu iku kabupatèn ing propinsi Sumatra Kidul, kutha Baturaja iku kutha krajan kabupatèné, kutha-kutha liyané : --- lan liya-liyané. Jembar wewengkon kabupatèn iki ± 10.408 km² utawa --- hèktar.

Geografis[sunting | besut sumber]

--- Lintang kidul lan --- Bujur wétan

Pemerentahan[sunting | besut sumber]

Kabupatèn Ogan Komering Ulu ketata saking 9 kacamatan, --- désa/kalurahan. Kacamatan-kacamatan ing kabupatèn iki ya iku:

  1. Baturaja Kulon
  2. Baturaja Wetan
  3. Lengkiti
  4. Lubuk Batang
  5. Pengandonan
  6. Peninjauan
  7. Semidang Aji
  8. Sosoh Buay Rayap
  9. Ulu Ogan

Mangga Kapurih Ugi Mriksani[sunting | besut sumber]

Pranala Jaba[sunting | besut sumber]

 
Sumatra Kidul
Lambang Sumatra Kidul

Kabupatèn: Banyuasin | Empat Lawang | Lahat | Muara Enim | Musi Banyuasin | Musi Rawas | Ogan Ilir | Ogan Komering Ilir | Ogan Komering Ulu | Ogan Komering Ulu Wétan | Ogan Komering Ulu Kidul

Kota: Lubuklinggau | Palembang | Pagar Alam | Prabumulih

Delengen uga: Daftar kabupaten lan kutha ing Indonesia